قرارگاه میثم

فراخوان عمومی از فرزندان انقلاب

فرزند ایران ؛ بازهم، وطن فروشان خارج از کشور به دنبال مصادره احساسات پاک اقوام عزیز ایرانی می باشند ، بر همین اساس از شما هم میهن گرامی خواسته می شود با حضور در صفحه فیس بوک مدیر کلاهبردار تلویزیون سلطنت طلب کانال یک "شهرام همایون" ضمن انزجار از دخالت وی در امور داخلی ایران ، وی را از توهمی که طی این چند روزه گرفتارش شده است در بیاورید.
فیس بوک شارلاتان ضد انقلاب شهرام همایون
https://www.facebook.com/pages/Akharin-Lahzeh/317857654988541?ref=ts&fref=ts


نوشته شده توسط سرباز ولایت در 29 / 11 / 1392برچسب:شهرام همایون,ضدانقلاب,ایل بختیاری, ساعت | لينک ثابت |

توهین وقیحانه نوری زاد به دین مبین اسلام+سند

به گزارش صلح نیوز-از نوری‌زاد هرچه بگویید دیده بودیم. یک جوان انقلابی، مستندساز دفاع مقدس، فیلمساز صدا و سیما، مجرم امنیتی، حامی بهایی‌هایی‌ها و دلسوز منافقین اشرف‌نشین. ولی تا به‌حال هرچه بود و هر که بود جزو توهین‌کنندگان به اسلام نبود.

چند روز پیش یکی از عناصر خارج‌نشین گروهک تروریستی انجمن پادشاهی (تندر) در صفحه فیس‌بوک نوری‌زاد پوستری علیه دین مبین اسلام درج کرد که خلاف انتظار به‌جای واکنش مورد تایید نوری‌زاد قرار گرفت و با او نیز هم صدا گشت.

این پوستر که از سوی روزبه کیان‌پور (از فعالین مرتبط با شبکه توهین علنی به دین مبین اسلام و از هواداران تندر) در بخش نظرات یکی از مطالب فیس‌بوک نوری‌زاد منتشر گردید سبب گردید ضمن تایید محتوای آن از سوی نوری‌زاده پا را فرا‌تر گذاشت.

noorizad3

محمد نوری‌زاد در پاسخ به کامنت نوشت «سلام روزبه گرامی. آخرین سنگر که نه، اولین سنگر حذف اسلام و هر اعتقاد زمینی و آسمانی از مقدرات کشور است. اسلام و هرچه که هست، به درون افراد کار دارد و اگر به عرصهٔ اجتماع آید لاجرم به مفسده در می‌افتد و بیش و پیش از دیگران خودش را ضایع می‌کند.»

لازم به‌ذکر است پس سرخوردگی هنری نوری‌زاد به‌دلیل عدم استقبال مردم از آثار بی‌کیفیتش، سعی نمود با اقدامات عجیب و قریب به شهرتی دست یابد، که همچون گذشته دستاوردی جزء سوء استفاده دشمنان انقلاب از اقداماتش نداشت.

 


نوشته شده توسط سرباز ولایت در 12 / 11 / 1392برچسب:محمد نوری زاد,ضدانقلاب,سکولار,, ساعت | لينک ثابت |

دفاع نوری زاد از جاسوس استراتژیک آمریکایی ها

به گزارش انقلاب نیوز - سرویس سیاسی ؛ محمد نوری زاد اولین مطلب جدید فیس بوک را در سالگرد پیروزی انقلاب برای شادی دل ضد انقلاب منتشر کرد.
 
او که به اظهار خودش بعد از کلی التماس توانسته بود دل یک جاسوس استراتژیک آمریکایی ها را به دست آورد ، برای خوش خدمتی و پاک کردن سابقه خیانت های امیر انتظام به انقلاب اسلامی، یادداشتی را در فیس بوکش منتشر کرد که یادآور حمایت های بازرگان از منافقین کوردل بود.
 
http://www.enghelab-news.ir/enghelab-news/capture_1391235330.jpg
 
او در قسمتی از نوشته اش به تحسین امیر انتظام پرداخت،بی شک حکم خیانت افرادی مانند امیر انتظام اعدام بود ولی نوری زاد در مدح جاسوس آمریکایی ها و عنصر فعال نهضت آزادی نوشت:" آقای امیرانتظام درتمام این بیست وهشت سال حبس، مثل کوه برسرِمواضع انسانی ودرستِ خود ایستاده بود ومردانه نیزازدل صدها حادثه وصدها بحران وهزاران تحقیروشکنجه وشقاوت عبورکرده وسرفرازوپیروزوبدون کمترین تزلزل به خانه آمده بود تا مابقیِ سالهای زندانش را درخانه بگذراند. امیرانتظام به راستی نلسون ماندلای کشورماست.
 
محمد ملکی عنصر ملی مذهبی که نوری زاد را در این ملاقات همراهی میکرد روز گذشته در یک جمع محدود گفته بود امیر انتظام از نوری زاد پرسید "چرا با این همه اقدامات علیه حکومت شما را دستگیر نکردند؟" نوری زاد در پاسخ گفته بود خودم هم نمیدانم و از این جهت خیلی رنج میبرم ، حتی برخی دوستان خودمان با کنایه و تعریض به من انگ نفوذی میزنند.به دلیل محدود بودن افراد حاضر در جلسه طبیعی است که نمیتوان از کسی نام برد ولی گزارش ها حاکی از این است نوری زاد در روزهای آینده دست به هر کاری خواهد زد تا او را دستگیر کنند چون خودش به شدت از این وضعیت خسته شده است.

بعد از ظهر 8 بهمن 92 ، ملکی ؛ امیرانتظام ؛ نوری زاد

ارتباط امیرانتظام با ریچارد کاتم، دیپلمات آمریکایی، تا سال 1342 ادامه می‌یابد اما به فاصله اندكی پس از خروج كاتم از ایران، قیام 15 خرداد رخ می‌دهد.
 
او در همان سال به اداره ثبت احوال تهران مراجعه می‌كند و به طور رسمی شهادت می‌دهد كه مسلمان شده است و نام خانوادگی خود را تغییر می‌دهد و به پاریس و سپس به شرق خلیج سانفرانسیسكو در آمریكا می‌رود و در دانشگاه بركلی فوق لیسانس مهندسی محاسبات ساختمان می‌گیرد.
 
امیرانتظام در سال 1349 شركت مهندسی مشاور تدبیر صنعت را در خیابان فردوسی، تقاطع خیابان انقلاب اسلامی برای واردات وسایل سنگین از آمریكا ایجاد می‌كند و در پوشش تجارت به ارتباط با كاتم ادامه می‌دهد.
 
ارتباط او با كاتم تا پیروزی انقلاب همچنان ادامه داشت.در كتاب شماره 10 اسناد لانه جاسوسی آمده است كه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، در دی ماه 1357، عباس امیرانتظام در پی ملاقاتی با ریچارد كاتم كه تحت عنوان نماینده كمیته حقوق بشر آمریكا به ایران بازگشته بود، ابراز تمایل می‌كند كه با سفارت آمریكا در تهران در تماس باشد و كاتم هم او را به آن تشویق می‌كند.
 
در 19 دی ماه 1357 امیرانتظام تحت عنوان عضو كمیته مركزی نهضت آزادی با استمپل، كارشناس سیاسی سفارت آمریكا ملاقات و درباره حوادث آن هنگام تبادل نظر كرده و از قول نهضت آزادی می‌گوید كه با دولت بختیار مقابله و رقابت نخواهد شد. از امیرانتظام در این سند به عنوان منبع جدید نهضت آزادی كه باید قویاً محفوظ بماند، یاد می‌شود.

افشای اسناد جاسوسی امیرانتظام

یک سال بعد عباس امیرانتظام که به جرم جاسوسی برای آمریکا و اقدام علیه امنیت ملی بازداشت میشود با تأیید دیدار خود با استمپل در دادگاه، به دیداری نیز با رمزی كلارك، دادستان پیشین آمریکا در تهران در همان زمان اذعان مینماید.
 
این گونه بود که دولت آمریکا پس از اطمینان از وجود عواملش در میان دولت آینده، تلاش کرد تا نقش آنها در دولت مهندس بازرگان پررنگ‌تر گردد. بنابر آنچه روزنامه بامداد در 29 آذر 1358 در ذیل خبر دستگیری امیرانتظام نوشت، اسناد متعددی یافت شد كه در یكی از آنها سیا از كاردار آمریكا خواسته بود كه به انتظام اطلاع دهد كه ما حاضریم تبادل اطلاعات بعد از دهم سپتامبر انجام شود.
 
پس از این تاریخ، نام‌های مستعار او همچون «اس. دی پلاد(1)»، «ا س‌.د. آهسته‌رو.1» و «ادوارد» كشف می‌شود و طرف‌های آمریكایی وی نیز افشا می‌گردند؛ افرادی همچون ریچارد كاتم، جرج كیو، جان استمپل و... كه از مأموران رسمی سیا بودند و گاه نیز نام‌های آشناتری همچون رمزی كلارك، دادستان پیشین آمریكا و ویلیام سولیوان، سفیر آمریكا در ایران دیده می‌شود كه در پوشش روابط دیپلماتیك اطلاعات را مبادله می کردند.

روز 26 اسفند 1359، دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست آیت‌الله محمدی گیلانی تشكیل جلسه داد. مهندس بازرگان با انگیزه حمایت از امیرانتظام در این دادگاه حضور یافت و برخی دیگر از اعضای دولت موقت نیز در جلسات بعدی برای ادای توضیحات احضار شدند. امیرانتظام در دومین جلسه دادگاه بار دیگر خواستار وكیل شد و آیت‌الله مكارم شیرازی، گلزاده غفوری، شیخ علی تهرانی و احمد صدر حاج سید جوادی را به عنوان وكلای خود معرفی كرد كه هیچ یك از این افراد وكالت وی را نپذیرفتند.
 

دفتر آیت‌الله مكارم شیرازی نیز از طرح چنین درخواستی ابراز تعجب نمود و آن را ناشی از عدم شناخت امیرانتظام از ایشان توصیف كرد. سرانجام حمید صادق نوبری به عنوان وكیل متهم تعیین شد. دادگاه امیرانتظام از معدود دادگاه‌هایی است كه متن كامل آن را روزنامه‌های آن زمان علی‌الخصوص كیهان و میزان به چاپ رساندند.

پس از محاكمه این متهم كه مجموعاً 15 جلسه به طول انجامید و پس از احضار شهود از سوی متهم و دادستان و ارائه دفاعیات، دادگاه وی را در 20 خردادماه 1360 به جرم انجام ملاقات‌ها و تماس‌های سری، ارائه اطلاعات و آگاهی به دشمنان انقلاب درباره مسائل و اطلاعات داخلی، فراری دادن سران فاسد رژیم شاه و مأموران سیاسی سفارت رژیم شاه در اسرائیل و... به حبس ابد محكوم كرد.محاکمه عباس امیرانتظام یکی از جنجالی‌ترین دادگاه‌های پس از انقلاب بوده‌است.
 
وی از اولین زندانیان سیاسی محبوس در اوین پس از انقلاب بود و از منابع گزارش گالیندوپل (نماینده کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد) در سال 70 پیرامون وضعیت حقوق بشر در زندانهای ایران بوده‌است.

 


نوشته شده توسط سرباز ولایت در 12 / 11 / 1392برچسب:محمد نوری زاد,ضدانقلاب,جنگ نرم,محمد ملکی,, ساعت | لينک ثابت |

برادر نوری زاد شما هم یک آقا زاده هستید آن هم از نوع خاصش

همسایه برخی از افراد بودن آثار وضعی عجیبی دارد که خیلی وقتها اجتناب ناپذیر است، این روزها آقای نوری زاد مثل گذشته ها اقداماتی می کند که پیه همسایگی ایشان نه به تن من که به تن همه ساکنین ساختمان هم مالیده است.

خیلی وقتها به سبک عادت مالوف ما ایرانیان، حرکات و سکنات ایشان هم در بین خانواده ها و اهالی ساختمان واگویه و به صور مختلف تعبیر و تفسیر می شود.
 از جمله صور مهمی که در خصوص ایشان مطرح می شود افراط  و تفریط است. یادم هست ایشان با چه شلاق برنده ای در گذشته نه چندان دور تن رنجور روشنفکران را نوازش می داد و الان هم برعکس!
تصور همه ما بر این است که همسایه عزیزمان یک غریزه افراطی برای دیده شدن دارد، فرقی هم برایشان نمی کند در ساختمان یا غیر ساختمان، فقط باید همه هنرش را متمرکز کند تا دیده شود.
 راستش را بخواهید بعضی وقتها آدم دچار تشتت فکری می شود که اقدامی را بکند یا نکند. مدّت هاست من هم دچار این تشتت شده ام. این تشتت درست از زمان فوت استاد احمد ابراهیمی عود کرد. احمد ابراهیمی آخرین بازمانده از نسل ردیف دانان و آوازخوانان قدیم بود که علیرغم همه شایستگی ها در فقر و تنگدستی و اجاره نشینی خرداد امسال فوت کرد.
مقایسه وی با برخی از کسانیکه داعیه هنرمندی و دلسوزی دارند و از هیچ به همه چیز رسیده اند برایم مسئله ای شد که تا بحال هم حل نشده است.

می خواهم من هم کمکی کرده باشم به روشنگری و انعکاس حدیثها و حرفهای واقعی همسایگان جناب آقای نوری زاد؛ من و بقیه افراد ساختمان آرمان حاصل چند دهه زحمت و تلاش و تخصص تجاری، پزشکی و مهندسیمان شده یک آپارتمان در فرمانیه، ولی شما آقای نوری زاد با چه سرمایه، تخصص و شغلی توانسته اید آپارتمان 212 متری در باغی 2400 متری در فرمانیه صاحب شوید.

آقای نوری زاد برخی از رفتارهای شما در استفاده از جکوزی و سونا بویژه در سانس خاص چنان زجر آور است که همه تلاشم بر آن است آنها را فراموش کنم.

حتماً خواهید گفت کدام استخر، سونا و جکوزی ؟ برای اینکه خوانندگان گرامی و جنابعالی به واقعیت نزدیک تر شوید فیلم و عکسهایی از استخر ساختمان را می آورم.

(لینک دانلود فیلم استخر)

برادر نوری زاد! مواضع و حرفهایتان در جلسات هیئت مدیره بویژه زمانی که از موضع بالا امر و نهی می کنید، برای همه چندش آور و غیر قابل تحمل هست ولی چه کنیم که ناچاریم همه به خاطر آسودگی از جو سازی های آتی شما از آنها بگذریم. رفتارهای شما در مسائل مالی هم از آن رفتارهای خاص هست، مگر نه اینکه هنگام تصمیم گیری برای برخی مخارج ساختمان بصورت غیر مستقیم بهانه حقوق اندک بازنشستگی جهاد را می آورید، در حالیکه بر اساس گفته همسر محترمتان سال گذشته چهار طبقه آپارتمان در قیطریه ساخته و به اجاره داده اید.  راستش اول باورم نشد چهار طبقه آنهم در قیطریه، فکر کردم مثل بقیه حرفهایتان است؛ تحقیق کردم و  اتفاقاً موضوع را واقعی یافتم، ولی برایم سوال هست که چرا ساختمان را به نام خانم محترمتان ساخته اید؟! برای اینکه حرفی به گزاف نگفته باشم عکس ساختمان شما در قیطریه را گرفتم که می آورم.

 برادر عزیزم می دانم من را متهم خواهی کرد به مزدوری و جاسوسی و... اشکالی ندارد بگذار من هم سهمی در روشنگری داشته باشم و بگویم:

 

" برادر نوری زاد شما هم یک آقا زاده هستید آن هم از نوع خاصش".
حرفهای دیگری هم دارم که اگر بگذاری و بگذارند خواهم گفت.
همسایه شما ولی نه از نوع مخلصش


نوشته شده توسط سرباز ولایت در 8 / 11 / 1392برچسب:نوری زاد,شهید آوینی,ضدانقلاب,فتنه88, ساعت | لينک ثابت |